Dé specialist in payrolling voor transport en logistiek

Met Transport Masters bieden wij bedrijven in transport en logistiek de mogelijkheid voor een payrollconstructie. Van een persoon tot aan een volledig personeelsbestand, wij nemen de volledige werkzaamheden en risico’s over op het gebied van salarisadministratie, pensioen en verzuimbegeleiding. Zo kan jij blijven ondernemen en dragen wij zorg voor de randzaken. Wel de lusten en niet de lasten dus.

✓ Cao kennis beroepsgoederenvervoer
✓ Expert in transport en logistieke sector
✓ Uren aanleveren – wij doen de rest

Benieuwd naar de voordelen van Payrolling?

Meer informatie aanvragen

Ontwerp zonder titel 9

Wat is payrolling?

Bij payroll wordt het juridisch werkgeverschap van jouw werknemers overgenomen. Zo komen zij op de loonlijst, ook wel payroll, van het payrollbedrijf te staan. Dit is niet hetzelfde als bij uitzenden. Het verschil tussen uitzenden en payroll is dat jij als werkgever zelf de werknemer geworven hebt en op de werkvloer ook de werkgever blijft. Transport Masters wordt de fiscale werkgever en neemt veel werkzaamheden uit handen. Denk hierbij aan onder andere de salarisadministratie, verzekeringen, ziekteverzuimbegeleiding, pensioen en het verzorgen van buitenland documenten.

Het voordeel van payroll bij Transport Masters

Met payrolling bespaar je op tijd, geld en risico’s. De voordelen van payrolling hebben we op een rij gezet:

Geen adminstratieve lasten  Altijd up-to-date certificeringen  Volledige exclusiviteit van de werknemer
Het juridisch werkgeverschap wordt volledig overgenomen

In 5 heldere stappen jouw maatwerk payrollconstructie:

Specialist in Transport en Logistiek

Bij Transport Masters hebben wij er bewust voor gekozen om ons te specialiseren in payrolling voor beroepsgoederenvervoer. Door alleen te werken voor bedrijven in de sectoren transport en logistiek, maakt dat wij anders zijn dan andere payrollbedrijven.

Elke branche heeft zijn eigen cao en die is continu in beweging. Door ons te focussen op één branche, is onze kennis altijd up-to-date, zijn wij in staat om van A tot Z op de hoogte te blijven van alles wat er zich in de branche afspeelt en kunnen wij hier ook direct naar handelen. Hierdoor zijn wij met payrolling niet alleen ‘maximale ontzorgers’, maar zijn wij voor onze opdrachtgevers ook de ideale sparringpartner en ‘kennisbank’. Alle ingrediënten dus voor een aantrekkelijke langetermijnsamenwerking!

Ontwerp zonder titel 11

"De open en duidelijke communicatie, het snelle schakelen en de flexibiliteit waarmee jullie werken, zijn wat ons betreft de ingrediënten voor de goede samenwerking"

Sander van Os | BosDaalen

Wat kost payrolling?

Transport Masters levert maatwerk payroll constructies. We bespreken samen de opties en aan de hand hiervan sturen wij een vrijblijvende offerte op maat naar je op. Dat is zorgeloos ondernemen, zonder aanvullende kosten. Geef de wensen voor jouw onderneming door en wij berekenen een zo aantrekkelijk mogelijk uurtarief voor payrolling.

 

Direct contact opnemen

Volledige ontzorging met payrolling!

Ben je actief in transport en logistiek en twijfel je tussen payroll of loondienst van jouw werknemers en wil je meer weten over hoe wij jou met payrolling totaal kunnen ontzorgen? Neem dan contact met ons op of laat je terugbellen door één van onze specialisten! Wij geven graag passend advies.

* verplichte velden