Over ons

Sommigen dromen van jongs af aan al van werken op de vrachtwagen en anderen raken pas op latere leeftijd enthousiast. Er is echter al geruime tijd een nijpend tekort aan chauffeurs. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een oplossing voor dit tekort. Transport People heeft daarom, in 2020, Transport Masters opgericht.

Met Transport Masters geven huidige medewerkers de kans om opgeleid te worden tot chauffeur én willen we potentieel nieuwe chauffeurs enthousiasmeren voor de sector Transport en Logistiek. Want zeg nou zelf, het chauffeursvak is toch het mooiste vak wat er is?

Waarom doen wij dit?

✓ Opleidingskandidaten begeleiding bieden tijdens het behalen van hun C- of CE-rijbewijs.
✓ 
We willen werkgevers helpen aan enthousiaste nieuwe medewerkers in deze krappe arbeidsmarkt.
 Huidige medewerkers de kans bieden om door te ontwikkelen.

 

Team opleiden

Het team van Transport Masters heeft 2 passies: ontwikkelen én de sector Transport & Logistiek. Madelon en Gemma zijn beide specialist op het gebied van opleiden en ontwikkelen. Met persoonlijke begeleiding gaan zij ter werk om huidige of nieuwe enthousiastelingen op te leiden binnen de sector Transport en Logistiek.

Wil je nog meer weten?

Madelon en Gemma vertellen je graag meer over de mogelijkheden! Neem gerust contact op of houd ons in de gaten via Instagram of Facebook.

CONTACT