Laat je kosteloos opleiden tot vrachtwagenchauffeur!

Transport Masters biedt je de unieke mogelijkheid om kosteloos een opleiding tot chauffeur te doen!


  Meer informatie


Een kosteloze opleiding met 100% baangarantie.
Overal in Nederland opleiders.
Snel aan de slag.

headerafbeelding 1220px2


Waarom een opleiding via Transport Masters?

 Direct aan de slag   Kosteloze opleiding    Direct Salaris    100% baangarantie

Word jij een Transport Master?

Geniet jij binnenkort van veel vrijheid en iedere dag een ander uitzicht? Sla nu een andere weg in en word vrachtwagenchauffeur. In samenwerking met Don Opleidingen bieden we jou de unieke mogelijkheid om kosteloos opgeleid te worden tot vrachtwagenchauffeur. 

Tijdens het traject wordt je klaargestoomd om als echte 'transport master' aan de slag te gaan bij een bedrijf dat bij jou past. Dit kan bijvoorbeeld als vrachtwagenchauffeur waarvoor jij eerst nog een C-rijbewijs met Code 95 moet halen of heb je al een C- rijbewijs en wil je de E erachter? Geen probleem natuurlijk! Bij Transport Masters gaan wij samen met jou het leer- en werktraject aan om dit te realiseren!

Bekijk de vacatures

foto tekst 574px1

Populaire vacatures

We hebben de meest populaire vacatures voor je op een rijtje gezet.

Opleiding C chauffeur


Valkenburg
40 uur
Logistieke functies
€ 2.350 - € 2.550

Opleiding tot container reinigingschauffeur


Sint-Michielsgestel
40 uur
C vacatures
€ 2.354 - € 3.335

Kosteloze opleiding én direct salaris!

En het mooie van dit alles? De opleiding is kosteloos en je krijgt direct salaris! Wij betalen voor jou de opleiding als jij de gedrevenheid hebt om dit leertraject naar het gewenste eindresultaat te leiden. Samen met jou gaan wij dan op zoek naar een werkgever die perfect bij jou past en waar je ook meteen aan de slag kan.

Dus of jij je nu wilt laten omscholen of nog niet zoveel werkervaring hebt, als jij de juiste motivatie hebt, gaan wij samen met jou deze uitdaging aan! Spreekt een baan in de transport en logistiek jou aan? Laat dan snel van je horen en wie weet zitten wij dan snel samen aan tafel om jouw opleidingstraject uit te stippelen!

foto tekst 574px2

Deze opdrachtgevers doen mee

Meld je direct aan

Schrijf je nu in voor het opleidingstraject! Madelon belt je zo snel mogelijk terug om de mogelijkheden van Transport Masters te bespreken. 

Rijbewijzen *
Certificaten
* verplichte velden